Ramon BVBA

Gevelrenovatie- en reiniging

  Restaureren, renoveren en waterdichten van gevels

 

Is uw gevel of woning regio Brugge, Torhout of Oostende aangetast door algen of in slechte staat? Wij geven deze een tweede leven.

 

A. Totale renovatie van uw gevel regio Brugge: de loskomende voegen/voegmortel worden min. 2cm uitgeslepen. Eventueel verweerde stenen worden vervangen. Hervoegen in de gewenste kleur

 

B. Het reinigen van de gevel kan via volgende methodes: koud- en warmwaterreinigen, lagedruk stralen of chemische reiniging.

 

Reinigen met lagedruk stralen is de meest gebruikte en een milieuvriendelijke toepassing. Hierbij worden water en zand onder lage druk tegen de gevel gespoten.

 

Na het reinigen wordt steeds een kwalitatieve hydrofugelaag toegepast. Hydrofoberen kan bij alle wateropnemende bouwmaterialen. Om een goede hydrofobering te bekomen moeten de voegen wel in goede staat zijn. Is dit niet het geval, dan wordt aangeraden om de voegen eerst uit te slijpen en te hervoegen.

 

Hydrofoberen heeft verschillende functies. Het voorkomt vooral doorslag van water of vocht en zorgt voor waterdampdoorlatendheid waardoor uw muren kunnen ademen.

 

De waterwerende werking bevindt zich bij het hydrofoberen in de wanden van de opening van het gesteente. Deze hebben een waterafstotend laagje. Het kwalitatief hydrofobeermiddel zorgt ervoor dat het UV-licht het oppervlak niet afbreekt, waardoor het waterwerend effect behouden blijft.

 

Het zorgt ook voor een betere isolatie en een betere dooi- en vorstweerstand.

Gevels         Schilderen / Kaleien         daken          luchtgommen          voegen          steenstrips          opstijgend vocht          kelders          spuitkurk          contact

Contacteer ons

 

info@gevelrenovatieramon.be

0474 53 37 83

 

Gistelsteenweg 402

8490 Jabbeke

 

BE0866.477.739

 

Ramon Sandy

Ramon Sandy

Ramon Sandy